Képzéseink

Vállalati tréning

Ez a képzésünk kiváló döntés lehet olyan cégeknek, akik kiemelt figyelmet fordítanának külföldi ügyfeleikre, nemzetközi megbízásokat szeretnének kapni, vagy hatékonyabb tárgyalásokat kívánnak lebonyolítani a potenciális ügyfelekkel, illetve akiknek céljuk, hogy egyértelműbb és hatékonyabb meetingeket tartsanak. A tanfolyamok helyszíne az NLS debreceni (Magyarország) székhelye, illetve igény esetén ügyfeleink cégéhez, illetve bármilyen egyéb helyszínre is ki tudunk menni.

Képzés tanárok számára

Tanárok számára létrehozott képzésünk ideális lehet bárkinek, aki szeretne többet tudni a hatékony oktatáshoz szükséges módszerekről, illetve arról, hogy hogyan lehet a tanórákat élvezetesebbé tenni. Az órákra bárki jelentkezhet, szívesen várunk magántanárokat, a közoktatásban dolgozókat, illetve mindenkit, aki érdeklődik a téma iránt. A kurzus interaktív; egyfajta fórumként is szolgál, melynek keretein belül a résztvevők megoszthatják egymással a tapasztalataikat.

Előadássorozat a külföldi munkavállalásról

Ezen képzésünkkel azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik külföldre szeretnének költözni, valamint az adott célországban munkát vállalni. Az előadások kifejezetten az angolszász országok vonatkozásában tárgyalják a témát.

A képzés számos témakört lefed, melyek előzetes egyeztetés alapján, a résztvevők igényeihez mérten vannak kialakítva.

Néhány példa a választható témakörök közül:

  • Hatékony tanulási módszerek
  • Karrier- és külföldi munkavállalással kapcsolatos tanácsadás
  • Hasznos tudnivalók az Egyesült Királyságról
  • Munkavállalás Gibraltárban
  • Tippek, ha úticélod az Amerikai Egyesült Államok
  • Próba állásinterjú 

Ezen képzésünk esetében az előadások mellett ingyenes tanácsadást biztosítunk a résztvevőknek (pl. szakmai önéletrajz készítésével kapcsolatban), valamint a kurzus befejezése után is segítséget nyújtunk, így akkor sem kell, hogy kétségbe ess, ha megérkeztél az általad választott külföldi országba.

Munkanélküliek számára kedvezményes áron biztosítjuk a képzést.

Az előadások témáit a résztvevők személyes igényei alapján állítjuk össze, a képzés ára pedig az alábbi tényezők függvényében alakul:

A képzés helyszíne:

Résztvevők száma:

A csomagban foglalt órák száma (10, 20, 30, stb.)

Egyéb egyedi kérések, feltételek:

További információval, valamint árajánlattal kapcsolatban keress minket bizalommal.