Cégünk online nyelvoktatást kínál többek között anyanyelvi tanárokkal. Célunk a való életben használható nyelvtudás átadása.

Magánórák

Cégünk jelenleg angol, magyar, német, illetve török nyelvek terén nyújt magánoktatást. Óráink beszédcentrikusak, illetve a tanuló szintje és céljai alapján vannak kialakítva.

Saját tananyagot fejlesztettünk ki, amely különböző témákban tartalmaz kérdéseket, válaszokat, szavakat (kiejtés, használat, szinonimák), mondatokat és kifejezéseket, melyekkel a tanulók hatékonyan kifejezhetik magukat. Ettől függetlenül számunkra fontos, hogy az órák légköre természetes, kötetlen legyen.

Tanulóink igényei alapján a legnépszerűbb területek:

  • Állásinterjú felkészítés angol nyelven (kapcsolódó szóhasználat gyakorlása, próbainterjú) 

  • Általános társalgási angol

  • Vizsgafelkészítés

  • Üzleti angol

Az oktatás online történik, az órák ára 4000 Ft / 60 perc.

Skype: nativelanguageservices

További kérdéseivel keressen minket az ’Elérhetőségeink’ oldalon.

 

Tanfolyamok

Egy vizsgafelkészítő tanfolyam kulcsfontosságú lehet, ha pl. külföldre szeretnél költözni és ehhez vízumra van szükséged, ha a legjobb egyetemek egyikébe kívánsz felvételt nyerni, vagy ha álmaid munkahelyét külföldön találtad meg. Cégünk jelenleg az IELTS vizsgára való felkészítésre fókuszál.

Általános kommunikációs tanfolyamunk kiváló választás lehet azoknak, akik a beszélt angol nyelv terén szeretnének átfogó tudást szerezni, illetve angol kommunikációs készségeiket fejleszteni. A tanfolyam széleskörű témákat ölel át, melyeket a tanulók szintjéhez mérten állítunk össze. A kurzust elvégzők képesek lesznek hatékonyan és magabiztosan kifejteni véleményüket a témákról, valamint ellentétes véleményeiket összevetni, megvitatni.

Üzleti kommunikációs tanfolyamunkat azoknak javasoljuk, akiknek az a céljuk, hogy a munkahelyi kommunikációhoz szükséges angol nyelvi készségeiket fejlesszék, valamint, hogy hatékonyan kifejezzék véleményüket üzleti témakörökről is. A kurzus számos üzleti és munkával kapcsolatos témát ölel át; a jelentkezéshez legalább alapszintű (pre-intermediate) angol nyelvtudás javasolt.

Tanfolyamaink már óránként (60 perc) 1176 Ft / fő áron igénybe vehetők.