Îți punem la dispoziție predare cu vorbitori nativi și nenativi; pentru eficiență maximă, noi încurajăm o combinație dintre acestea două.

Aceasta se face din două motive principale, primul este acela ca variază abilitățile tale de ascultare auzind diferite accente, al doilea este că profesorii noștri au diferite puncte forte, cum ar fi gramatica și strălucirea academică a experților noștri nenativi și o abordare reală a lumii din partea vorbitorilor noștri nativi.

Lecții private

La moment noi predăm limbile: Engleză, Germană, Maghiară și Turcă

Acestea sunt adaptate la nevoile studenților, mulți studenți preferă:

  • Interviu în Engleză și simulări

  • Practică generală de vorbire

  • Pregătire pentru examen

  • Engleza pentru afaceri

Lecțiile pot fi individuale la sediul nostru din Debrecen, Ungaria sau prin Skype. Pentru mai multe informații, vizitează pagina noastră 'Contact'.

Lecțiile private costă €13 pentru 60 minute.

Noi avem reduceri disponibile mereu, astfel că te rugăm să ne întrebi.

Cursurile

Cursurile de pregătire pentru examen sunt importante din motive variate, posibil că te poate ajuta să obții o viză pentru a te muta în străinătate, admiterea la o universitate de top sau poți să obții locul de muncă pe care-l meriți. În prezent pregătim studenții pentru IELTS.

Cursurile de comunicare generală sunt excelente pentru cei care doresc să-și îmbunătățească capacitatea generală de a comunica în Engleză. Acest curs cuprinde o varietate de subiecte care depind de nivelul studentului. La sfârșitul acestui curs studentul va fi capabil să discute subiectele în mod eficient, să-și exprime opiniile în mod clar și să contrazică opiniile alternative.

Cursurile de comunicare în afaceri sunt excelente pentru cei care doresc să-și îmbunătățească capacitatea de comunicare eficientă pe teme de afaceri și la locul de muncă. Cursul cuprinde o serie de subiecte de afaceri și de la locul de muncă. Studenții care urmează acest curs ar trebui să aibă măcar nivelul pre-intermediar de Engleză.

Cursurile sunt disponibile începând de la €4 pentru o persoană pentru 60 minute.