Ιδιαίτερα μαθήματα

Αυτή τη στιγμή διδάσκουμε Αγγλικά, Γερμανικά, Ουγγρικά και τουρκικά


Αυτά είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των σπουδαστών, πολλοί σπουδαστές προτιμούν:

  • Συνέντευξη στα Αγγλικά και προσομοιώσεις

  • Πρακτική γενικής ομιλίας

  • Προετοιμασία για τις εξετάσεις

  • Αγγλικά για επιχειρήσεις

Τα μαθήματα μπορούν να γίνονται αυτοπροσώπως στα γραφεία μας στο Ντέμπρετσεν, Ουγγαρία ή μέσω Skype. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα μας "Επικοινωνία".
Τα ιδιαίτερα μαθήματα κοστίζουν €13 ανά 60 λεπτά.
Έχουμε πάντα εκπτώσεις οπότε παρακαλούμε ρωτήστε.

Μαθήματα

Τα μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις είναι σημαντικά για διάφορους λόγους, ίσως μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε μια θεώρηση για να μετακομήσετε στο εξωτερικό, ή στην είσοδο σας σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο ή ίσως για να πάρετε τη δουλειά που σας αξίζει.

Αυτή τη στιγμή προετοιμάζουμε τους μαθητές για το IELTS.


Τα μαθήματα γενικής επικοινωνίας είναι εξαιρετικά για εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν τη συνολική ικανότητά τους να επικοινωνούν στα αγγλικά. Το μάθημα καλύπτει μια ποικιλία θεμάτων που εξαρτάται από το επίπεδο του μαθητή. Μέχρι το τέλος του μαθήματος ο σπουδαστής θα είναι σε θέση να συζητήσει αποτελεσματικά για θέματα, εκφράζοντας με σαφήνεια τις απόψεις του και αντιμετωπίζοντας εναλλακτικές απόψεις.


Τα μαθήματα επικοινωνίας των επιχειρήσεων είναι εξαιρετικά για όσους θέλουν να βελτιώσουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε θέματα επιχειρήσεων και του χώρου εργασίας. Το μάθημα καλύπτει ένα φάσμα θεμάτων επιχειρήσεων και χώρου εργασίας. Οι μαθητές που παίρνουν αυτό το μάθημα θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον προ-ενδιάμεσο επίπεδο στα αγγλικά.
Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα από €4 ανά άτομο ανά 60 λεπτά.