Εκπαίδευση

 

Εταιρική εκπαίδευση
Τα μαθήματα αυτά είναι τέλεια για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με τους ξένους πελάτες, να κερδίσουν διεθνείς συμβάσεις, να διαπραγματεύονται με πιθανούς πελάτες και κρατάνε σαφείς και αποτελεσματικές συναντήσεις. Τα μαθήματα αυτά μπορεί να πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις μας στο Ντέμπρετσεν, Ουγγαρία ή στις δικές σας.


Επιμόρφωση εκπαιδευτικών
Η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών μας προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον για να μάθετε πώς να είστε ένας καλύτερος δάσκαλος, και να κάνετε τα μαθήματά σας πιο αποτελεσματικά. Αυτές οι επιμορφώσεις είναι ανοιχτές σε όλους, δεν χρειάζεται να είστε δάσκαλος για να πάρετε αυτό το μάθημα. Αυτές οι συνεδρίες είναι επίσης μια σπουδαία ευκαιρία για να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.


Σεμινάρια μετακόμησης στο εξωτερικό
Στόχος μας είναι να παρέχουμε την κατάλληλη εκπαίδευση για όσους αναζητούν μια θέση εργασίας στο εξωτερικό, με έμφαση στις αγγλόφωνες χώρες.
Αυτές οι εκπαιδευτικές συνεδρίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα μονάδων που είναι προσαρμόσιμες ανάλογα με τις ανάγκες και τα σχέδια των πελατών.
Οι μονάδες αυτές περιλαμβάνουν:

  • Τεχνικές μάθησης

  • Συμβουλές Σταδιοδρομίας & εργασίας στο εξωτερικό

  • Σχετικά με το Ηνωμένο Βασίλειο

  • Σχετικά με το Γιβραλτάρ

  • Σχετικά με τις ΗΠΑ

  • Πρακτική συνέντευξης

Αυτό το εκπαιδευτικό πακέτο περιλαμβάνει πρόσθετη υποστήριξη (όπως συμβουλές για βιογραφικό) και φροντίδα μετά το πέρας του, έτσι ώστε να μην αισθάνεστε απομονωμένοι αφού αναχωρήσετε προς τον προορισμό σας.
Σημείωση: Οι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες για ανέργους.
Η κατάρτιση γίνεται κατά παραγγελία και το κόστος εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως:
Μέρος της εκπαίδευσης:
Αριθμός συμμετεχόντων:
Αριθμός ωρών (10,20,30 κλπ)
Πρόσθετες απαιτήσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά σήμερα.