Training

Training corporativ

Aceste cursuri sunt perfecte pentru companiile care doresc să-și îmbunătățească relațiile cu clienții străini, să câștige contracte internaționale, să negocieze cu clienții potențiali și să aibă întâlniri clare și eficiente. Aceste cursuri pot avea loc la sediul nostru în Debrecen, Ungaria sau la sediul Dvs.

Training pentru profesori

Trainingul nostru pentru profesori oferă un mediu ideal pentru a învăța cum să fii un profesor mai bun, făcându-ți orele mai eficiente. Aceste sesiuni de formare sunt accesibile pentru fiecare, nu trebuie să fii un profesor ca să urmezi acest curs. Aceste sesiuni sunt, de asemenea, o mare oportunitate de a-ți împărtăși experiențele.

Seminare privind mutarea în străinătate

Noi țintim să oferim formarea adecvată pentru oricine caută un loc de muncă în străinătate, punând accentul pe țările vorbitoare de limba engleză.

Aceste sesiuni de formare cuprind o serie largă de unități care sunt personalizabile în dependență de nevoile și planurile clienților.

Aceste unități includ:

  • Tehnici de învățare

  • Îndrumare pentru carieră și muncă în străinătate

  • Despre Marea Britanie

  • Despre Gibraltar

  • Despre SUA

  • Practica de interviu

 

Acest pachet de instruire include un suport suplimentar (precum consiliere privind CV-ul) și îngrijire ulterioară, astfel încât să nu te simți izolat după ce ai pornit spre destinație.

Notă: Reducerile sunt disponibile pentru șomeri.

Trainingul este personalizat și costul depinde de mai mulți factori, cum ar fi:

Localizarea trainingului:

Numărul de participanți:

Numărul de ore (10, 20, 30 etc)

Cerințe suplimentare

Contactează-ne pentru o ofertă astăzi.